PIJANI RELI NA PUTEVIMA U BANATU: Policija u Kikindi za vikend otkrila 378 prekršaja prebrze vožnje

Рада Шегрт
Rada Šegrt

29. 04. 2024. u 10:46

Saobraćajna policija Policijske uprave u Kikindi na putevima u Severnobanatskom okrugu registrovala je proteklog vikenda čak 378 vozača koji su počinili prekršaj, jer su vozili brže nego što je propisano.

ПИЈАНИ РЕЛИ НА ПУТЕВИМА У БАНАТУ: Полиција у Кикинди за викенд открила 378 прекршаја пребрзе вожње

Foto: R. Šegrt

Istovremeno je iz saobraćaja isključeno 11 vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, zbog čega su tri zadržana u policiji do 12 časova.

- Za dane vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo teže telesne povrede, dok je troje lakše povređeno. U ovim nezgodama je nastala ukupna materijalna šteta u iznosu od 380.000 dinara. Uzrok ovih saobraćajnih nezgoda su radnje sa vozilom i nestupanje prvenstva prolaza. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 37 učesnika i izdato je 412 prekršajnih naloga – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici