NOVI DETALJI UBISTVA U DISELDORFU: Kosovski Albanac izrešetao Srbina ispred restorana

Novosti online

29. 04. 2024. u 14:25

U PUCNjAVI u Dizeldorfu u nedelju ujutru ubijen je vlasnik restorana srpski državljanin Aleksandar S. , a zbog zločina je je uhapšen kosovski Albanac Rustem Lapi (52).

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У ДИСЕЛДОРФУ: Косовски Албанац изрешетао Србина испред ресторана

Foto: EPA

Kako prenose nemački mediji, policija je uhapsila osumnjičenog ispred lokala, a istražni tim za ubistva je pokrenuo istragu.

Pucnjevi su se, prema policiji, dogodili oko 2:45 sati u centru Diseldorfa.

U jednom lokalu u kvartu došlo je do svađe između muškarca i vlasnika. Navodno, ubica je prethodno vitlao pištoljem u restoranu punom gostiju.

Nakon što se svađa preselila ispred zgrade, muškarac je, prema policiji i tužilaštvu, ispalio nekoliko metaka na vlasnika restorana, a zatim ponovo ušao u lokal.

Policija je uskoro uhapsila muškarca naoružanog vatrenim oružjem ispred lokala bez otpora.

Uhapšeni je, prema policiji, 52-godišnji kosovski Albanac sa prebivalištem u Nemačkoj. Iako su ga policajci i hitna pomoć pokušali reanimirati na licu mesta, 38-godišnji vlasnik lokala podlegao je svojim povredama.

Tokom noći, istražni tim za ubistva preuzeo je istragu o događaju i okolnostima. Policija za sada nije mogla da kaže da li je bilo još učesnika i kakvi su bili motivi za ovaj čin.

https://www.blic.rs/

BONUS VIDEO: RAZMINIRANjE TERENA: Nastavljeno razminiranje aerodroma Ponikve kod Užica.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis