JEZIVI SNIMAK NAKON UBISTVA SRPSKOG REPERA: Albanac ga izrešetao nakon svađe (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2024. u 15:23

ALBANAC Rustem Lapi (52) je u centru Diseldorfa ubio vlasnika restorana, srpskog državljanina Aleksandra (38).

ЈЕЗИВИ СНИМАК НАКОН УБИСТВА СРПСКОГ РЕПЕРА: Албанац га изрешетао након свађе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Težak incident dogodio se juče ispred jednog restorana u centru grada u Diseldorfu. Albanac Rustem Lapi (52) je ubio vlasnika lokala, srpskog državljanina Aleksandra (38). Kako javljaju lokalni mediji, 38-godišnji vlasnik restorana u Hercogštrase u naselju Fridrihštat posvađao se sa 52-godišnjim Albancem poreklom sa Kosova i Metohije. Izašli su ispred restorana da razreše svađu, ali je tuča eskalirala i 52-godišnjak je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u žrtvu.

Nešto kasnije policija je bez otpora uspela da uhapsi lice ispred lokala naoružano vatrenim oružjem. Kako je saopštila policija, uhapšeni je 52-godišnji albanski državljanin koji živi u Nemačkoj. Za sada nije poznato da li su se počinilac i žrtva poznavali.

Pogledajte snimak koji je nastao nekoliko trenutaka nakon ubistva Srbina Aleksandra. Upozoravamo da je snimak uznemirujući.

Podsetimo, kako su preneli nemački mediji, radi se o reperu "Aleks M", koji je u prošlosti već objavljivao pesme sa Kolegahom i Sun Dijegom. Ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom Srbinu nije bilo spasa. Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleks M. (@aleksm402)

- Ubijeni Aleksandar je u Diseldorfu držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Aleksandra. Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj - naveli su albanski mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici