KOSTINOM OCU PRODUŽEN PRITVOR: Sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina

Novosti online

30. 04. 2024. u 12:45

VIŠI sud u Beogradu produžio je pritvor za još do 60 dana Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

КОСТИНОМ ОЦУ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Сумња да је извршио кривично дело за које је прописана казна затвора преко 10 година

Foto: Privatna arhiva

Pritvor je Vladimiru Kecmanovicu produžen zbog sumnje da bi u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, saopšteno je iz tog suda.

Vladimiru K. je optužnicom na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je majci dečaka, Miljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U ovom postupku suđenje je počelo, ali je sudija odlučio da, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zatvori suđenje za javnost.

BONUS VIDEO: Hrvat iz Bundestaga: Strašno smo pritisnuli Vučića!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!