DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 12. MAJ: Bik da ne sklapa poslove danas, Devicu želi da vidi stara ljubav, Vodoliju očekuju troškovi

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 05. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 12. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 12. МАЈ: Бик да не склапа послове данас, Девицу жели да види стара љубав, Водолију очекују трошкови

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Fokusirani ste na dom i porodicu a ako se bavite samostalnim poslom, povedite računa o dokumentaciji i šta se s kim dogovorate. Pozicija vašeg vladaoca Plutona upozorava da izbegavate svađe sa ženama. Strelac vam šalje poziv za izlazak.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa četiri planete u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu suprotnog pola ali pazite kome poklanjate poverenje. Nije trenutak za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora, naročito ako se bavite kreativnim poslom. Dopada vam se jedan Jarac.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući novca pravi napet aspekt vašim vladaocem Merkurom, zbog čega ste skloni pogrešnim zaključcima. Novac vam stiže preko poslova sa velikih udruženja i organizacija, kontakata sa strancima i prijatelja. Vodolija misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u trigonu sa Neptunom donosi vam zaradu preko zajedničkog posla sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa ženama u večernjim satima. Dopada vam se jedan harizmatični Jarac.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca blizu Venere donosi vam popularnost u društvu, ali budite oprezni u kontaktu sa osobama kojima se dopadate. Bračni ili dugogodišnji partner želi da vam nametne svoje stavove kada je reč o zajedničkoj odluci.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dogovarate se o zajedničkom poslu sa prijateljima ili osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako se bavite izdavaštvom ili zanimanjem u vezi sa obrazovanjem, putovanjima. Stara simpatija stiže sa puta i želi da vas vidi. Glavobolja.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Novac može da vam pristigne preko finansijskih transakcija, sponzorskih ugovora, naslednog prava. Slobodnim Vagama može da se udvara harizmatična, ali pomalo opasna osoba, dok zauzete očekuju rasprave sa partnerom i ljubomorne scene.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa Mesecom donosi vam izazov na finansijskom planu. Spremni ste da se angažujete na projektu koji ima veze sa porodičnom delatnošću. Moguć put u inostranstvo sa ljubavnim partnerom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera podstiče vašu ambiciju i kreativnost, a novac stiže preko poslova u vezi sa turizmom, nekretninama, transportom. Iritira vas partnerovo ponašanje, a slobodni Strelci prihvataju poziv za izlazak od Ovna.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u sedmoj kući donosi vam dogovor sa ljubavnim ili poslovnim partnerom o realizaciji zajedničkog projekta. Izbegavajte rizične novčane transakcije predveče. Rak misli na vas, a Bik vam šalje poziv za izlazak.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući posla pod uplivom Neptuna iz kuće novca, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina, ugostiteljstva, turizma, pružanja usluga. Vanredni troškovi u večernjim satima. Jedan Blizanac privlači vašu pažnju.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Harmoničan aspekt između Meseca u polju ljubavi i Neptuna u vašem znaku, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom. Bićete uspešni ako se bavite naučnim radom, zanimanjem koje zahteva kreativnu crtu ili ima veze sa sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku