POSLE 26 GODINA REŠENA MISTERIJA: Nestali tinejdžer pronađen na 200 metara od svoje kuće - "Omtičar mi je bacio čini"

Novosti online

16. 05. 2024. u 16:28

ALŽIRAC koji je nestao pre 26 godina pronađen je u komšijskoj kući, samo nekoliko minuta hoda odakle je nestao, saopštilo je ove nedelje ministarstvo pravde te zemlje.

ПОСЛЕ 26 ГОДИНА РЕШЕНА МИСТЕРИЈА: Нестали тинејџер пронађен на 200 метара од своје куће - Омтичар ми је бацио чини

Foto: EnnaharTv

Muškarac, identifikovan samo kao Omar B., nestao je dok je imao 19 godina tokom građanskog rata u Alžiru 1998. godine, a njegova porodica je pretpostavljala da je kidnapovan ili ubijen, prenosi Si-Bi-Si.

Sada star 45 godina, pronađen je među stogovima sena samo oko 200 metara dalje u gradu Đelfa nakon što je otmičarev brat objavio pritužbe na društvenim mrežama zbog ostavinske rasprave.

Mladić je bio sakriven u plastu stena

Alžirski mediji preneli su da kada su članovi porodice počeli da pretresaju kuću osumnjičenog, a on je postao napet kada su prišli plastu sena. Na kraju su našli Omara B. kako sedi ispod u tišini.

Komšija (61) Omarove porodice priveden je nakon pokušaja bekstva, saopštilo je ministarstvo.

Alžirski mediji preneli su da je žrtva rekla da nije mogla da pozove pomoć „zbog čini koju je na njega bacio njegov otmičar“.

Tinejdžerov kidnaper optužen je i za ubistvo svog psa otrovom, navode alžirski mediji koji su objavili fotografiju psa sa Omarom iz godine kada je nestao.

Ministarstvo je saopštilo da je istraga još u toku, dodajući da je mladiću pružena medicinska i psihološka pomoć nakon zločina, koji je opisan kao "gnusan".

Alžirski mediji preneli su da je mladića pregledao lekar i prebačen na posebno psihološko odeljenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!