NOVI MIHAJLOVIĆ NA KLUPI BOLONJE: Sinišin sin Miro radiće sa mladima

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

18. 05. 2024. u 19:53

SIN Siniše Mihajlovića Miro odlazi na klupu Bolonje nakon avanture sa mladima iz Urbetevere, postaće pomoćni trener Bolonje igrača starih 15 ili 16 godina. On je prošle godine sa 23 godine uzeo trenersku licencu C Uefa sa kojom može da trenira i omladinske selekcije na profesinalnom nivou, izuzimajući timove Primavere.

НОВИ МИХАЈЛОВИЋ НА КЛУПИ БОЛОЊЕ: Синишин син Миро радиће са младима

Foto: Instagram

Cilj, kako bi i bilo drugačije jeste da se ide očevim stopama, možda ode čak i do treniranja Lacija, kluba kojeg Miro voli kao malo ko drugi, a prva avantura sa mlađima od 15 godina Urbeteverea sada ga seli u Bolonju.

-To je bila želja koju sam imao od detinjstva, rekao je Miro u intervjuu za „Il Mesađero“, zaljubio sam se u ovu profesiju živeći pored tate. Svi su ga voleli, divili mu se i izazivali ga kao igrača, srećan sam jer sam odrastao sa Mihajlovićem kao trenerom i shvatio sam da će moj put biti identičan njegovom.

-Ne želim da se oko mene stvaraju prevelika očekivanja, pogotovu ne na početku i moram pokazati više od drugih da sam dobar ili ne, radim sve u znak sećanja na njega i njegovo ime svestan da je posao trenera ono o čemu sam oduvek sanjao, kazao je Miro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo