NAPRAVITE PRILOG KOJI OBOŽAVA CEO SVET: Probajte pečeni krompir, najukusniji do sada
SAVRŠENO hrskava korica koja "puca", a iznutra sočan i mekan. Ovo je najlakši recept i možete da ga jedete i sa mesom, ali i ribom.
![НАПРАВИТЕ ПРИЛОГ КОЈИ ОБОЖАВА ЦЕО СВЕТ: Пробајте печени кромпир, најукуснији до сада НАПРАВИТЕ ПРИЛОГ КОЈИ ОБОЖАВА ЦЕО СВЕТ: Пробајте печени кромпир, најукуснији до сада](/data/images/2023-12-12/432824_shutterstock-2215842315_fmob.jpg)
Foto Shutterstock
Pečeni krompir je prilog koji niko ne odbija, a najčešće se služi sa mesom. Ne dodaju se neki posebni sastojci, a korica će biti neverovatno hrskava, dok će iznutra biti mekan i sočan. Pečeni krompir ćete napraviti najlakše moguće, a svi će biti oduševljeni ukusom.
Potrebno:
* krompir
* 2-3 čena belog luka
* 1 kašika seckane mirođije
Recept za pečeni krompir sa belim lukom i mirođijom:
U šerpu sipajte vodu i kada proključa dodajte krompir koji ste isekli po želji. Sipajte ulje u tepsiju i stavite u zagrejanu rernu na 200°C oko 15-20 minuta. Zatim dodajte proceđeni krompir, začinite po želji, pa sve lepo promešajte. Pecite nekih sat vremena i 20 minuta. Na svakih pola sata okrećite krompir. Pomešajte mleveni beli luk sa seckanom mirođijom i malo maslinovog ulja. Pet minuta pred kraj prelijte aromatičnom smesom i nastavite da pečete do kraja.
(StvarUkusa/Mondo)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![DRAMA U ZABAVNOM PARKU: LJudi zaglavljeni vise naglavačke sa 30 metara, posetioci nisu mogli da gledaju užas (VIDEO) DRAMA U ZABAVNOM PARKU: LJudi zaglavljeni vise naglavačke sa 30 metara, posetioci nisu mogli da gledaju užas (VIDEO)](/data/images/2024-06-15/496427_1_kf.jpg?time=1718441104)
DRAMA U ZABAVNOM PARKU: Ljudi zaglavljeni vise naglavačke sa 30 metara, posetioci nisu mogli da gledaju užas (VIDEO)
VATROGASCI su spasili 28 ljudi koji su ostali zaglavljeni viseći 30 metara naglavačke tokom vožnje u zabavnom parku u Oregonu u Sjedinjenim Američkim Državama.
15. 06. 2024. u 10:44
![NEVEROVATAN SLUČAJ BAHATOG PARKIRANJA U BEOGRADU: Pogledajte šta je uradio vozač AMG mercedesa (FOTO) NEVEROVATAN SLUČAJ BAHATOG PARKIRANJA U BEOGRADU: Pogledajte šta je uradio vozač AMG mercedesa (FOTO)](/data/images/2024-06-14/496260_viber-image-2024-06-14-15-05-21-711_kf.jpg?time=1718373932)
NEVEROVATAN SLUČAJ BAHATOG PARKIRANjA U BEOGRADU: Pogledajte šta je uradio vozač "AMG mercedesa" (FOTO)
BAHATO parkiranje u srpskoj prestonici nije retkost, a najnoviji slučaj koji nam dolazi iz Beograda ostavio je sve u šoku.
14. 06. 2024. u 15:23
![HRVATSKA BRUJI O KONOBARU IZ NIŠA: Našli su ga - dobio je pare HRVATSKA BRUJI O KONOBARU IZ NIŠA: Našli su ga - dobio je pare](/data/images/2024-06-13/496064_konobar-iz-nisa_kf.jpg?time=1718307052)
HRVATSKA BRUJI O KONOBARU IZ NIŠA: Našli su ga - dobio je pare
"UVEK gledam sve s pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i ceo život."
13. 06. 2024. u 21:30
Komentari (0)