Ribu možete da kuvate, pečete, ili pržite, a saznajte i kako to pravilno da radite.
Povezane vesti
RIBLJE PLJESKAVICE: Posne i drugačije, zdrav ručak za celu porodicu
Posno jelo koje se brzo sprema, dodajte im neki prilog i uživajte u ručku.
18. 04. 2024. u 10:36
PITA SA RIBOM I PIRINČEM: Toliko je ukusna da ćete je praviti i posle posta
Pite su neizostavni deo trpeze i mogu se pripremiti u raznim kombinacijama. Pita sa ribom i pirinčem je brza za spremanje, lagana je i hrskava, tako dobrog ukusa da se pojede u jednom dahu.
22. 03. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA: Mlečni kolač sa voćem i čokoladom, pleni izgledom - a ne peče se (VIDEO)
MLEČNI Kolači su sve popularniji, a ova poslastica je idelana za visoke letnje temperature.
15. 06. 2024. u 14:00
OVAKVE JOŠ NISTE PROBALI: Najbolji recept za pržene tikvice (VIDEO)
Sezona je tikvica i iskoristite ih na pravi način.
15. 06. 2024. u 11:00
JEDNOSTAVAN, A FANTASTIČAN: Preukusan đevrek punjen sirom, zaboravićete na onaj iz pekare (VIDEO)
ĐEVREK je testo koje se često kupuje, ali priprema je jednostavna i može svako da ga napravi.
15. 06. 2024. u 07:00
NEODOLJIVO KREMASTO SAVRŠENSTVO: Kolač sa najmekšom koricom, čizkejk filom i višnjama (VIDEO)
Kada vam se jede kolač sa višnjama, onda isprobajte ovaj recept. Ovo je najlakši način da napravite koru, a fil je predobar.
14. 06. 2024. u 11:00
SAVRŠENSTVO "NA KAŠIKU": Aromatični potaž od krompira i praziluka
POTAŽ od krompira i praziluka pravi se sa belim lukom, koji se zajedno sa prazilukom prodinsta na puteru, pa se dodaju krompir, lovorov list i bujon.
14. 06. 2024. u 11:00
Komentari (0)