NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE: Recept koji morate probati sa vrlo jednostavnim sastojcima i pripremom
Ukoliko volite pikantan obrok ovo je recept za vas.
Sastojci:
- 350 g špageta
- 1 čen belog luka
- 400 g mešanog mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- pola šargarepe
- 200 g crvenog pasulja
- 1 paprika
- 200 ml soka od paradajza
- čili sos
Priprema:
Crni i beli luk sitno iseckajte, pa dinstajte par minuta i dodajte mleveno meso i začinite po ukusu. Šargarepu oljuštite i iseckajte na oblike željene veličine. Posle 15 minuta dodajte pasulj uz konzerve koji ste prethodno isprali pod mlazom hladne vode i kašiku čili sosa ili više, zavisi od vašeg ukusa. Papriku isecite na kockice pa ubacite i nju i sok od paradajza. Ostavite da se krčka oko 20 minuta. Špagete obarite i na kraju ubacite u tiganj gde ste dinstali meso.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
EPSKI SNIMAK BORBE RUSKOG VOJNIKA U UKRAJINI: Ranjen uništava dva drona i spasava živu glavu (VIDEO)
NEVEROVATAN snimak stiže nam sa ratišta u Ukrajini gde je ranjeni ruski vojnik epskom borbom uspeo da spase živu glavu.
13. 06. 2024. u 18:49
PUTIN NAREDIO VOJSCI: Pritisnite "nuklearno dugme" (FOTO/VIDEO)
RUSIJA je ponovo izvela taktičko raspoređivanje nuklearnog oružja i vežbu gađanja duž granice sa Ukrajinom, koja je uključivala prebacivanje lažnih nuklearnih bojevih glava do skladišta i aerodroma, gde su utovarene na bombardere.
13. 06. 2024. u 19:59
DAO OTKAZ U "GRANDU": Radu sam izbacio, a Popović me pitao "Šta glumiš?" Jednom su me batinaši čekali...
GORAN Čomor omiljen je među publikom pa i poznat po svom oštrom jeziku, te se ne isplati stati mu na žulj.
11. 06. 2024. u 16:49
Komentari (0)