Kremasti potaž od povrća začinjen lovorom i prirodnom slatkoćom od šargarepe će da okrepi i začini ručak.
Najnovije iz rubrike
SALATA SA PROSOM I POVRĆEM: Brzo se sprema, još brže pojede
Za salatu od prosa biće vam potrebno samo pola sata, uz kuvanje samog prosa. Možete da je jedete kao obrok salatu, ili kao prilog uz glavno jelo.
29. 05. 2024. u 11:00
KOLAČ OD KAJSIJA I MAKA: Odličan spoj maka i voća
Osim štrudle i rezanaca, sa makom možete napraviti i vrlo zanimljive i ukusne kolače…
29. 05. 2024. u 09:00
KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali
Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
29. 05. 2024. u 07:00
KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI KVASAC: Postoje čak 3 varijante, bolji je od kupovnog i lako se pravi
Kvasac je kiselo testo i neophodan je za pravljenje raznog testa i hleba. Pored kupovnih, postoje razne domaće verzije koje se lako prave.
28. 05. 2024. u 17:00
POPULARNI ČIZKEJK SAN SEBASTIAN: Ovo je definitivno najkremastiji kolač koji ćete probati
Kada neko kaže čizkejk, odmah pomislimo na koru od keksa, kremastu sredinu i preliv od voća, ali kad probate ovaj, potpuno drugačiji, čizkejk koji se peče u rerni, sve što ste do sad jeli pašće u zaborav.
28. 05. 2024. u 15:00
Komentari (0)