"MOŽETE DA BUDETE MIRNI, SVE SMO ISPLANIRALI": Ančeloti oduševio navijače pred meč sa Sitijem

Novosti online

17. 04. 2024. u 09:45

Fudbaleri Reala gostovaće u sredu ekipi Mančester sitija u revanš duelu četvrtfinala Lige šampiona. Meč počinje u 21 čas na stadionu u Etihadu.

МОЖЕТЕ ДА БУДЕТЕ МИРНИ, СВЕ СМО ИСПЛАНИРАЛИ: Анчелоти одушевио навијаче пред меч са Ситијем

Tanjug/AP

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti rekao je da navijači njegovog tima mogu da budu srećni zbog dobrih igara madridskog kluba u Ligi šampiona.

U prvoj utakmici, odigranoj prošle nedelje u Madridu, bilo je 3:3. Ančeloti je izjavio da dobro poznaje menadžera Mančester sitija Pepa Gvardiolu.

Tanjug/AP

- Pep može da bude miran. Mislim i da navijači Reala mogu da budu mirni i srećni što naš tim igra ovako dobro u LŠ. Sve smo isplanirali, dobro ćemo da se branimo, napadaćemo preko kontri, mislim da ćemo dobro da odigramo. Fokusiramo se na brojne aspekte - rekao je Ančeloti.

Fudbaler Reala Džud Belingam je izjavio da će madridski klub ići na pobedu u Madridu.

- Pobeda je prioritet, sve ostalo je sporedno. Nadam se dobroj igri svog tima. Više razmišljam o timskoj nego o individualnoj igri. Siti je ekipa protiv koje možeš da se pripremaš danima, a onda se odjednom izmešaju karte. Moramo dobro da se branimo, da budemo hrabri i da se prilagodimo njihovoj igri - rekao je Belingam.

BONUS VIDEO NOVI POGODAK U IVANjICI: Miailović spektakularnim udarcem matirao Manojlovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!