NOVA LOŠA VEST ZA PIKSIJA PRED EURO 2024! Jedan od standarnih reprezentativaca Srbije doživeo peh

Novosti online

01. 05. 2024. u 20:35

Evropsko prvenstvo u fudbalu, čiji je domaćin Nemačka, je sve bliže - a novi problem je zadesio reprezentaciju Srbije.

НОВА ЛОША ВЕСТ ЗА ПИКСИЈА ПРЕД ЕУРО 2024! Један од стандарних репрезентативаца Србије доживео пех

FOTO: Tanjug/AP

Nakon nedavne povrede Nemanje Gudelja, danas je povredu doživeo i Srđan Babić.

Standardni defanzivac Spartaka iz Moskve već u petom minutu gradskog derbija sa Dinamom, odigranom u polufinalu Kupa Rusije, uhvatio se za zadnju ložu.

Srđan Babić na meču Srbija - Kupar / FOTO: Tanjug/AP

Sa grčem na licu, zamenjen je nedugo zatim.

Iako u ovom trenutku nema naznaka kolika je ozbiljnost njegove zdravstvene situcije, činjenica da nije mogao da nastavi da igra i da je po hitnom postupku umesto njega u igru ušao Maslov, govori da stvari nisu naivne.

Pa opet, i pored takvog peha, Spartak je pobedio sa 2:0 i prošao dalje, nastavivši tako seriju odličnih rezultata otkako otkako je 14. aprila kao privremeno rešenje trener postao Vladimir Slišković, koji je u pet utakmica ostvario tri trijumfa i dva remija.

Spartak će za narednog rivala imati boljeg iz meča Rostov - Baltika, koji se sastaju u četvrtak.

Kup Rusije se drugi put igra u novom formatu: ka finalu vode dve staze, "Put Ruske premijer lige" (RPL) i "Put regiona". Spartak se zasad plasirao u finale "puta regiona". U finalu "Puta RPL" igraće Zenit i CSKA Moskva.

EURO 2024 igra se od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a u grupi C Srbija će, redom, igrati protiv Engleske (u Gelzenkirhenu 16. juna), protiv Slovenije (u Minhenu, 20.) i protiv Danske, u Minhenu, 25. juna.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!