E, TO JE NBA CIRKUS... Trener Denvera "srećan" posle sramote u Mineapolisu

Novosti online

17. 05. 2024. u 09:03

U Evropi lete glave, u Srbiji se pada u nesvest, a u Americi šampion pukne 45 razlike i svi srećni, zadovoljni i nasmejani.

Е, ТО ЈЕ НБА ЦИРКУС... Тренер Денвера срећан после срамоте у Минеаполису

FOTO: AP/Tanjug

Trener Nagetsa Majk Melou nije se potresao ni trunku, ne da se nije potresao, već štaviše, delovao je srećno na konferenciji za medije posle debakla protiv Minesote - 115:70.

- Dve najlepše reči u sportu: sedma utakmica. Igraćemo pred sjajnom publikom, spremni smo, moramo da odigramo kao u tri utakmice pre ove večerašnje. Iskustva su vrlo pozitivna - istakao je Majk Meloun i sve iznenadio i šokirao izjavom.

Kako je lepo igrati u SAD, a plate ogromne, dvorane pune, klupa vam se retko kada trese, morate baš da zabrljate, ali ima onih koji to ne vole i koje to nikada nije privlačilo, poput Željka Obradovića ili Dušana Ivkovića za trenerski posao, a ni Dejan Bodiroga nikada nije želeo da se oproba u tom cirkusu iako su ga molili sa svih strana.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)