NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"DOSTA SA LAŽIMA!" Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2024. u 17:01

PRED treću utakmice finala ABA lige došlo je do tuče u Beogradskoj areni. U njoj su učestvovali košarkaš Partizana Džejms Naneli i Crvene zvezde Stefan Lazarević, a tim povodom su se, po drugi put u danu, oglasili iz crveno-belog tabora.

ДОСТА СА ЛАЖИМА! Црвена звезда објавила комплетан снимак и детаље разговора који су претходили тучи Нанели - Лазаревић! (ВИДЕО)

Youtube / KK Crvena zvezda

Nemila situacija desila se između prepodnevnih treninga "večitih", na dan trećeg meča finala.

Podsetimo, najpre se oglasila Crvena zvezda, saopštivši da je Naneli, igrač Partizana, nasrnuo i teško povredio njenog košarkaša Lazarevića, potom se pojavio prvi snimak iz Arene, na kome se Naneli i Lazarević vide u klinču, a nedugo zatim i drugi snimak, na kome se vidi kako je, koji trenutak pred izbijanje tuče, izgledao susret pomenute dvojice igrača u hodniku (VIDEO).

A onda...

Novo saopštenje Zvezde: "Dosta sa lažima!"

Crveno-beli su poručili sledeće:

"Pošto na društvenim mrežama koje su pod kontrolom KK Partizan postoji tendencija prikrivanja video nadzora i grube manipulacije, objavljujemo kompletan snimak incidenta koji se danas dogodio u Beogradskoj Areni, kada je igrač KK Partizan Džejms Naneli naneo teške telesne povrede prvotimcu KK Crvena zvezda Stefanu Lazareviću.

Lazarević je prilikom izlaska iz svlačionice naišao na Nanelija i upitao ga “Zašto si me uhvatio za vrat, zašto to radiš, da li je to košarka” što se i i vidi na snimku, na šta je prvotimac Partizana odgovorio da je to košarka i da će i ubuduće da ga hvata za vrat i uputio mu je psovke. Tada je došlo do međusobnog guranja, na šta je Naneli prvi put udario Lazarevića u predelu levog oka, a zatim kada je Stefan krenuo ka njemu, što se i vidi na snimku, prilikom pada oba igrača, Naneli udara i drugi put Lazarevića u predelu levog oka i nanosi mu teške telesne povrede.

Prava je sreća da su se pojavili igrači KK Crvena zvezda, kao i igrač Partizana Smit, koji su uspeli da razdvoje Nanelija i Lazarevića. Sve ovo se vidi na kompletnom snimku koji prilažemo, kako ne bi bilo manipulacije, prikrivanja i obmana javnosti.

Stefan Lazarević je nakon izjave koju je dao policiji u Beogradskoj Areni, upućen hitno u Urgentni centar na snimanja, usled teške telesne povrede. Koliko smo obavešteni Naneli tek sada daje izjavu policiji u prisustvu advokata Dražića.

Sportski direktor ABA Lige gospodin Milija Vojinović je predao disciplinsku prijavu disciplinskom sudiji ABA lige protiv oba igrača. Disciplinski sudija ABA lige zatražio je da se oba igrača pismeno izjasne u roku od 120 minuta.

Očekujemo brzu reakciju disciplinskog sudije, imajući u vidu da se radi o krivičnom delu sa teškim telesnim povredama, kojim je onesposobljen igrač KK Crvena zvezda, za sada, za večerašnju utakmicu.

Zamolili bismo pojedine medije koji su objavili deo snimka kojim se manipuliše, da objave kompletan snimak koji prilažemo, kako ne bi učestvovali u manipulaciji", navodi se u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića