NADAL NASTAVLJA DA ''MELJE'' U MADRIDU: Rafa izbacio tenisera koji je za 421 mesto bolje rangiran od njega

Filip Milošević

29. 04. 2024. u 19:17

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Mastersa u Madridu savladavši za 421 mesto bolje rangiranog tenisera od sebe, Pedra Kaćina - rezultat je bio 6:1, 6:7(5), 6:3.

НАДАЛ НАСТАВЉА ДА МЕЉЕ У МАДРИДУ: Рафа избацио тенисера који је за 421 место боље рангиран од њега

Screenshot / TennisTV

''Bik sa Majorke'' je u prvom setu apsolutno kontrolisao igru i napravio tri brejka što je značilo samo jedno - ubedljivo osvajanje tog segmenta.

U drugoj deonici situacija se promenila, Kaćin se opustio i pogađao ono što tokom prve nije uspevao, te je meč otišao u taj-brejk, koji je pripao osam godina mlađem teniseru.

Ipak, Nadal nije poklekao i pored iscrpljujuća prva dva seta. U trećem stiže prvi do brejka, međutim Kaćin odmah uvraća udarac, da bi Rafa do kraja uspeo da napravi još dva i stigne do trijumfa.

Proslavio ga je burno, ali se i na mreži zadržao duže no obično, jer je Argentinac, inače 91. na ATP listi (Rafa je tek 512. jer je dugo pauzirao) imao šta da kaže na, verovatno, svom poslednjem meču protiv "kralja šljake" - na šljaci.

Ovom pobedom Španac se plasirao u osminu finala gde ga čeka češki teniser Jirži Lehečka.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!