ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)

Novosti online

16. 05. 2024. u 19:52

Novak Đoković je i dalje prvi na ATP listi, a čak i da osvoji Rolan Garos, koji počinje za manje od deset dana, to mu neće garantovati ostanak na vrh. Naime, na taj vrh mogao bi da se popne Janik Siner, mada je on ovih dana, izgleda, već na "sedmom nebu".

ИТАЛИЈА У ШОКУ: Ево због кога је Јаник Синер оставио девојку (ФОТО)

FOTO: AP

Kao što su vas "Novosti" već izvestile, čak i da Đoković osvoji Rolan Garos, mogao bi da izgubi prvo mesto na ATP listi - što bi Siner mogao da mu uradi i bez osvajanja grend slem titule u Parizu.

Ali, pored oporavka od povrede i priprema za pomenuto Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu, Italijan koji već grabi krupnim koracima kroz istoriju "belog sporta", aktivan je i van terena.

Kako javljaju mediji u njegovoj domovini, on je ovih dana ostavio devojku s kojom je bio u vezi - a u pitanju je fotomodel Marija Braćini.

Iako je i ona, tokom veze sa njim, umela da pozira sa teniskim reketom...

... da veza sa ovom lepoticom više nije "aktivna", italijanski mediji tvrde na osnovu najnovijih dokaza.

Naime, Siner se ovih dana oporavlja u Torinu, kako bi što pre zalečio problem sa kukom.

On nije igrao takmičarski tenis još otkako je u predao četvrtfinale mastersa u Madridu (Felis Ože-Alijasim je taj meč dobio bez borbe) i... baš taj Sinerov oporavak je doveo do zanimljive situacije.

Italijanski novinari su u Torinu primetili - Anu Kalinskuju. U pitanju je ruska teniserka, koju neki zbog lepote i sporta kojim se bavi, nazivaju "nova (Marija) Šarapova)".

Kako Kalinskaja nema teniskog razloga da bude u Torinu, naročito baš u vreme kada se tamo oporavlja naprasno slobodni Siner, bilo je to više nego dovoljno da se zaključi - da su njih dvoje u romantičnoj vezi.

Ako vas tenis zanima, sve ono zanmljivo, ali i važno u "belom sportu", a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!