"VREME RADOSTI“: Dečji festival u Vranju

J. S.

17. 05. 2024. u 15:09

U GRADSKOM parku u Vranju danas je počeo dečji festival “Vreme radosti”. Festival traje dva dana i obiluje bogatim programom posvećenom najmlađima.

ВРЕМЕ РАДОСТИ“: Дечји фестивал у Врању

Foto: J.S.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković na otvaranju je rekao da nijedan događaj u gradu  ne donosi toliko radosti i iskrenih osmeha i zato je meni jedan od najdražih.

- Ovogodišnji festival ,,Vreme radosti“, kao i svi prethodni pažljivo je planiran, kako bi zadovoljio ukuse i interesovanja svoj deci. A ja vam želim da pored toga što je ovo festival „Vreme radosti“, naredna dva dana budu i vreme osmeha, koji će odzvanjati Gradskim parkom, jer  ništa iskrenije i lepše od tog zvuka  na svetu ne postoji -  istakao je Milenković.

U Gradskom parku za decu je pripremljen i dvorac na naduvavanje, karaoke, vožnja rolera, kao i nastupi Karate kluba „Vranje“ i Školice sporta. Pripadnici policije i vatrogasno-spasilačke jedinice izložili su svoju opremu i vozila za sve radoznale mališane.

Manifestaciju „Vreme radosti“ organizuje Predškolska ustanova „Naše dete“ sa Turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom grada Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!