BENFIKA PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: Salcburgu i minimalan poraz donosi evropsko proleće

O. M.

12. 12. 2023. u 13:01

JEDAN od zanimljivijih duela poslednjeg kola Lige šampiona igra se od 21 čas u Salcburgu gde domaći Red bul dočekuje Benfiku.

БЕНФИКА ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Салцбургу и минималан пораз доноси европско пролеће

FOTO: Tanjug/AP

Ono što ovaj meč čini važnim je borba za treće mesto i direktan plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. Prva dva mesta u grupi kaparisali su Inter i Real Sosijedad koji će se boriti za prvo mesto i lakšeg protivnika u osmini finala Lige šampiona. 

Salcburg je u prednosti jer je u prvom kolu savladao Benfiku sa 2:0 u Lisabonu, tako da mu odgovara sve osim poraza od dva razlike na svom terenu.

"Bikovi" su u poslednjih deset utakmica doživeli samo dva poraza, oba od Intera, pa se može slobodno reći da su favoriti, imajući u vidu tu formu kao i prednost domaćeg terena, ali i lošu formu u kojoj je Benfika.

I "orlovi" su vezali pet utakmica bez poraza, ali su tri poslednje remizirali. Zbog toga su pali na treće mesto u portugalskom prvenstvu, a i četvrtoplasirana Braga im je prišla na bod zaostatka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)