RASPUCANA "VIOLA" PET UTAKMICA BEZ PORAZA: Makabi posustaje i u domaćoj ligi, a sada je na pragu eliminacije iz Evrope

O. M.

14. 03. 2024. u 11:32

FIORENTINA će u drugom meču osmine finala Lige konferencija dočekati Makabi iz Haife. Italijanski tim je u prvom meču savladao Makabi rezultatom 4:3.

РАСПУЦАНА ВИОЛА ПЕТ УТАКМИЦА БЕЗ ПОРАЗА: Макаби посустаје и у домаћој лиги, а сада је на прагу елиминације из Европе

FOTO: Tanjug/AP

U prvom meču protiv Makabija, Fiorentina je dobro otvorila, golom u 2. minutu. Do kraja prvog poluvremena Makabi je uzvratio sa dva gola iz dve prilike. Fiorentina je bila dominantna i u drugom delu igra, ali je tek u petom minutu zaustavnog vremena iskoristila igrača više nakon što je u 80. isključen Šou.

Uoči ove utakmice ugostili su Romu u Seriji A. Bio je to još jedan meč prepun golova, završen je bez pobednika, 2:2.

U domaćem takmičenju pred evropski meč ugostili su Romu i remizirali 2:2. U tom meču su prepustili posed lopte svojim protivnicima, ali su posle svake uspešne odbrane igrali pametno, gradeći opasne napade. I na ovom meču prvi su postigli pogodak u 18. minutu. U drugom poluvremenu Roma je uzvratila golom, Fiorentina je nešto kasnije ponovo povela, ali je u poslednjim trenucima utakmice Roma izjednačila.

Bila je to peta uzastopna utakmica u kojoj "ljubičasti" nisu osetili gorčinu poraza.

Makabi Haifa se takmičio u Grupi F Lige Evrope protiv Viljareala, Rena i Panatinaikosa. Grupno takmičenje završili su na trećem mestu sa jednom pobedom, dva remija i tri poraza. 

U prvom meču protiv "viole" igrali su podređenu ulogu, a njihova nervozna igra kažnjena je jednim crvenim kartonom za Manuala Kaufmana u 80. minutu, pa na njega ne mogu da računaju u revanšu.

Makabi je u domaćem prvenstvu izgubio od imenjaka iz Bnej Rajnea rezultatom 2:1. Trenutno su drugi na tabeli u izraelskoj Premijer diviziji sa 54 boda, pet manje od lidera Makabija iz Tel Aviva.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)