TRADICIONALNA GOLEADA U HOLANDIJI: Kada igraju ovi timovi, mreže se redovno tresu

V.M.

13. 05. 2024. u 11:04

DANAS počinje plej-of za Erediviziju, a prvi meč četvrtfinala odigraće NAK Breda i Roda koji se od 20 časova sastaju na ''Rat Ferleg'' stadionu.

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: Када играју ови тимови, мреже се редовно тресу

Foto: Profimedia

Roda je tokom većeg dela prvenstva bila u samom vrhu tabele, a poslednje kolo dočekala je na drugom mestu koje direktno vodi u Eredivziviju i bio joj je potreban samo bod protiv Groningena da se po prvi put nakon 2018. godine vrati u elitu.

Međutim, Groningen ih je ubedljivo savladao na njihovom terenu sa 2:0 i tako ih poslao u plej-of preko kojeg imaju drugu šansu za povratak u Eredivziju.

Sa druge strane, NAK je dobra forma u završnici sezone ''pogurala'' u doigravanje, neporaženi su bili na poslednje četiri utakmice i to im je bilo dovoljno da zauzmu osmo mesto.

Ipak, pored kvaliteta, istorijat međusobnih duela favorizuje Rodu koja je na oba ovosezonska duela savlada NAK i to identičnim rezultatom, 3:1.

Takođe, vredi napomenuti da su na poslednjih pet obračuna večerašnjih rivala najmanje viđena četiri gola, tako da treba očekivati dosta pogodaka u Bredi.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)