STRELJALI BI SVE AKO BI BILI NA VLASTI: Ne mogu da podnesu drugo mišljenje, pa bi da primenjuju nasilje

Novosti online

17. 05. 2024. u 07:40

ZANIMLjIVA konverzacija odvijala se na društvenoj mreži Iks između Bojana Pajtića i Đorđa Vukadinovića, u kojoj je Pajtić, između ostalog, konstatovao da bi predstavnici opozicionih partija zbog različitog mišljenja "streljali da su vlast", ukazavši da ne mogu da podnesu drugo mišljenje.

СТРЕЉАЛИ БИ СВЕ АКО БИ БИЛИ НА ВЛАСТИ: Не могу да поднесу друго мишљење, па би да примењују насиље

Foto: N. Fifić

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

- Ako profesor Tanasije Marinković, Miško Jovanov, Bojan Pajtić, član pravnog tima SNP Sofija Mandić, članovi Proglasa Miodrag Majić i Gojko Božović, te Slobodan Prvanović, Igor Avžner i moja malenkost - svi različiti, i svi kažu da nema uslova za izbore 2. juna, razmislite barem.

Na to se Pajtić nadovezao:

- Ne postoji to "različiti" više. Ako zameriš išta - odmah na noć, iako si ih n puta do tada podržao i politički su ti bliski. Ja se usudih da primetim diletantizam oko predaje lista i odmah dobih "ae bre sjašite" od visokog funkcionera ZLF, a lajkovali drugi funkcioneri ZLF i PSG, kazao je Pajtić.

Vukadinović je rekao da je to tipično za domaću političku scenu.

- Sad tek videh kako su vas "počastili". I to samo zato što ste im se zamerili u ovoj jednoj stvari, kazao je Vukadinović Pajtiću.

- Bukvalno ništa drugo nisam komentarisao, a i ono napisah ne kao inicijalni tvit, nego kao reakciju na tvit Baneta Kuzmanovića, koji je preneo šta se dogodilo sa listama. U šoku to nazvah diletantizmom, dva portala prenela i šlus. Nadrealna reakcija. Streljali bi da su vlast..., rekao je Pajtić.

Foto: Tviter

Foto: Tviter

BONUS VIDEO: SAM PROTIV SVIH!Na jednoj strani su Zapad, Savo Rokfeler, Zeleno-levi, Nestorović, a na drugoj Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)