FUNKCIONER NSD ILIJA MILJANIĆ: Narodno oslobođenje od 30. avgusta 2020. dovedeno u pitanje

V.K.

07. 07. 2022. u 19:16

FUNKCIONER Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Ilija Miljanić upozorio je da je na pomolu opet crnogorski seperatizam potpomognut anglosaksonskim projektima i planovima o promjnu duhovnog i političkog bića Crne Gore.

ФУНКЦИОНЕР НСД ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Народно ослобођење од 30. августа 2020. доведено у питање

Foto: DF

O galami koja se ovih dana iz tzv, suverenističkog bloka povodom najave potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, Miljanić kaže:

- Temeljni ugovor je potpisao Sveti Sava i ovekovečio ga pred Gospodom na nebeskoj liturgiji koju je služio Sveti Jovan Zlatousti - kategoričan je Miljanić ocenjujući da je narodno oslobođenje od 30. avgusta 2020. dovedeno u pitanje čemu je, kako kaže, najviše kumovala bivša Nato apostolska vlada.

- Sadašnja Vlada sa bolesnom trojkom iz atara Sekule Drljevića, zelenih Socijaldemokrata uz podršku DPS-ovskih kiriđzija, radi smrtni ples za sve građane Montenegra. Po čitav dan leleču za Srebrenicom a zaboravljaju sva stradanja braće u jamama koje su još pod velom otvorenih jazbina neokomunističke prošlosti.

- Pomenimo bezdanice jame kod Crkvica-Banjani, te Brkovača, Boka, Kotor u reonu Gornjeg Polja kod Nikšića, jama sa trista nedužnih omladinaca u Župi nikšićkoj i sve druge jame, od Bratunca, Jadovna, Korita, Velike, Pivskih Dola i sve provalije do sinjega mora su prepune  srpskih unakaženih kostura. Napominjemo, kontinuitet kod Podrinja 1992. gde majka Dobrina Prodanović pronalazi  lobanju svoga sina  Živana kju je držala u zagrljaj sve do smrti pune 23 godine.  Ubiše ga ustašo-muslimanske snage opet iz Srebrenice na kućnom pragu. Veliki deo građanskih crnogorskih poslanika i ministara iz Eskobarove Vlade, ne žele da komentarišu o teškim zločinima nad Srbima, već se dodvoravaju multietičnim, multikonfesionalnim i multinacionalnim paradigmama lažne prozapadne demokratije.

- Ukrajinske fašiste, kosovsku otimačinu, rusofobiju, srbofobiju bi izglasavali do poslednjeg avaza!  Doćiće dan, kada će besmrtna i nedužna tela naći svoje sveto grobno mesto i da se konačno označi teška hipoteka na zločinačke Titove brigade koje su zajedno sa  proustaškim zlikovcima punili jame uz masakre neviđene u  planetarnoj istoriji pre i posle Milanskog edikta 313.godine - naglašava Miljanić.

BONUS VIDEO:

U LAŽI SU KRATKE NOGE: Draginja tvrdi da je "pravoslavna Crnogorka", dokumenta je demantuju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni