UHAPŠEN PODGORIČANIN: Otkrivena plantaža marihuane kod Bara

B. Dabić

09. 08. 2022. u 09:29

U ZALEĐU Bara, u crmničkom selu Godonje policija je pronašla plantažu marihuane na kojoj je 66 stabljika.

УХАПШЕН ПОДГОРИЧАНИН: Откривена плантажа марихуане код Бара

Foto: B. Dabić

Nakon što je otkrivena plantaža, policija je otkrila i ko je uzgajao marihuanu. Uhapšen je Podgoričanin V.N. (41)  koji je policiji priznao da je plantaža marihuane njegova.

Podgorička policija uhapsila je V.N. (41) iz Podgorice zbog sumnje da je vlasnik plantaže marihune, koja se nalazi na teritoriji opštine Bar u selu Godinje. Policija je prilikom pretresa njegove kuće i pomoćnih prostorija koje on koristi pronašla i 321 komad municije za automatsko naoružanje.

- Na osnovu dobijenih operativnih saznanja kao i višednevnih osmatračkih aktivnosti pronađena je plantaža od 66 stabljika marihuane. Nakon što je otkrivena plantaža marihuane ubrzo je otkriven i njen vlasnik. V.N. je priznao da je vlasnik ove plantaže,  i uhapšen je po nalogu višeg državnog tužioca - kazao je izvor CdM-a iz policije, navodi se u saopštenju Uprave policije

Ova plantaža se nalazi na području sela Godinje, pa su pripadnici barske policije protiv V.N. podneli krivičnu prijavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)