"MILO ĆE POBEĆI IZ ZEMLJE SA OPLJAČKANIM BLAGOM": Medojević uporedio Đukanovića sa kraljem Nikolom

Tanjug

10. 08. 2022. u 15:29

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević predviđa da će aktuelni šef crnogorske države Milo Đukanović kao, kako kaže, njegov idol kralj Nikola pobeći iz zemlje sa opljačkanim blagom.

МИЛО ЋЕ ПОБЕЋИ ИЗ ЗЕМЉЕ СА ОПЉАЧКАНИМ БЛАГОМ: Медојевић упоредио Ђукановића са краљем Николом

Foto: Jutjub/RTCG - Zvanični kanal/Jutarnji Program TV Happy

- Đukanović je svestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cenu kod stranih mentora i obezbedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu - rekao je Medojević.

Za jučerašnji autorski tekst Đukanovića, Medojević je rekao da je to "oproštojano pismo" koje je napisao svestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umerenih birača DPS.

- Niko Đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača - naveo je Medojević i dodao:

- Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i ''suverenisti'' i sprema svoj odlazak iz zemlje.

Kao i njegov idol kralj Nikola, kaže Medojević, pobećiće iz zemlje sa opljačkanim blagom.

BONUS VIDEO: U LAŽI SU KRATKE NOGE - Draginja tvrdi da je "pravoslavna Crnogorka", dokumenta je demantuju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja