KNEŽEVIĆ NAJAVIO TUŽBE: "Ako mi još jedno pomenu majku, tesna će im biti Podgorica!"

V.K.

06. 12. 2022. u 13:49

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević zapretio je savetniku predsednika Crne Gore Milanu Roćenu, bivšem visokom policijskom funkcioneru Zoranu Lazoviću i biznismenu Ranku Uboviću i njihovim porodicama da će "nekome biti tesna Podogorica" ako još jednom pomenu njegovu majku "u njihovim kvazimedijima".

КНЕЖЕВИЋ НАЈАВИО ТУЖБЕ: Ако ми још једно помену мајку, тесна ће им бити Подгорица!

Foto V. K.

 On je  najavio da će tužiti M-portal koji je objavio da ga je premijer Dritan Abazović upoznao sa tajnim dokumentima Agencije za nacionalnu bezbednost i u čijem tekstu je navedeno da je „identifikovani saradnik strane službe”.
 
-To su gnusne laži i Roćena, Lazovića i Ubovića koji su vlasnici M-portala. U dosadašnjem političkom delovanju navikao sam da primam udarce ne samo od političkih protivnika, već i od kriminalno-bezbednosnog šljama, koji je umislio da je jači od države, i da će kroz ovakve i slične spinove pokušati da me kriminalizuje i dodatno ugrozi moju bezbednost. Jasno mi je da sam otvorio mnoge osetljive bezbednosne teme, u kojima je više nego uočljiva sprega mafije i države, i da mi mafija i delovi mafijaške države ovakvim tekstovima šalju preteće poruke. I to nije sporno, jer mafija radi jedino što zna, ali bi trebalo da su dosad naučili da im se neću ni milimetar pomeriti. Nemam nameru da oprostim spominjanje moje majke, jer, ukoliko to još jednom učine, nekome od nas će biti tesna Podgorica, i to nije pretnja već obećanje. Jednom smo, kao porodica, oprostili hapšenje majke i demoliranje naše porodične kuće, ali sad treba dobro da znaju da više opraštanja nema. Moja majka nije javna ličnost, nikog nije ubila, ničiji leš nije spalila, niti ga je samlela, nije ukrala ništa od države, nema građevinsku mehanizaciju, ne švercuje drogu ni cigarete, niti ima dva miliona evra ušteđevine da mi plati kauciju ako budem uhapšen. A to što su delovi tužilaštva i policije nesposobni i uplašeni da se uhvate u koštac sa kriminalno-bezbednosno-političkom hobotnicom, mene ne obavezuje da ćutim kao što to oni čine. Takođe obaveštavam javnost da ću celokupan iznos, koji na sudu budem dobio od M-portala, uplatiti u humanitarne svrhe, poručio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)