POTRESNE REČI NENADA PERIŠA NAKON REZULTATA OBDUKCIJE: "Moj Matej je tajnu odneo u grob"

Novosti onlajn

21. 06. 2022. u 17:19

NAKON što je Više javno tužilaštvo objavilo rezultate toksikoloških analiza tela Mateja Periša oglasio se i njegov otac Nenad Periš.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ НЕНАДА ПЕРИША НАКОН РЕЗУЛТАТА ОБДУКЦИЈЕ: Мој Матеј је тајну однео у гроб

Foto: ATA Images

- Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odneo u grob. Ne znam šta se dogodilo u "Gotiku", ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesrećan slučaj. On je bio sportista... Verujem tužilaštvu i svima vam hvala - rekao je Nenad Periš, rekao je Nenad Periš za Telegraf. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnova sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posledica izvršenja krivičnog dela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30/31. decembra 2021. godine, izvršene provere, do pronalaska njegovog tela, 18. maja u reci Dunav, kod Ade Huje.

Telo je zatečeno u fazi odmaklih postmortalnih promena.

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjava lica koja su pre nestanka bila u njegovom društvu, uz izvršene provere i obdukcioni nalaz ne ukazuju da je njegova smrt povezana sa bilo kojim vidom nasilja.

Naime, obdukcijom koju je po nalogu Višeg javnog tužilštva u Beogradu obavio Institut za sudsku medicinu konstatovano je da na telu Mateja Periša nema povreda kostiju glave, vrata, trupa ni udova. 

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola. Takođe, u uzorku kose je identifikovan kokain i benzoilekgonin u tragovima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (4)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju