NOVA PROMENA VREMENA: Očekuju nas obilne padavine i pad temperature, meteorolog otkrio i kada stiže toplotni talas

Novosti online

07. 07. 2022. u 18:15

METEOROLOG Đorđe Đurić govorio je za medije kakvo nas vreme očekuje posle nevremena koje je zadesilo celu Srbiju.

НОВА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА: Очекују нас обилне падавине и пад температуре, метеоролог открио и када стиже топлотни талас

Foto: Tanjug/S.A.

– Nažalost, sutra sledi nova promena vremena. Doći će do naoblačenja i zahlađenja. Dobra vest je da će u većem delu Srbije biti suvo pre podne. Pojavili su se naslovi da će pojaviti slični slučajevi kao od pre neke večeri. Na sreću, neće biti tako kad je Beograd u pitanju. Padavine će se pred sam kraj dana pojačati na jugu i istoku zemlje. I tu treba biti na oprezu jer se očekuje i do 20mm kiše. Da istaknem i to da će od sutra temperatura biti u padu, kao i da će severo-zapadni vetar biti u pojačanju. Za vikend možemo da očekujemo smenu oblaka i sunca, sa tim što će oblačnost biti velika u subotu i nešto više padavina. Biće poprilično sveže zbog vetra. Za vikend na jugu i jugoistoku temperature će biti prave jesenje, neće preći 20 stepen. U Vojvodini za vikend oko 25, 26 stepeni –  rekao je Đurić.

A sledeće nedelje nas očekuje toplije vreme, a krajem nedelje i novi toplotni talas.

– Od ponedeljka će biti znatno više sunca. Početkom sledeće nedelje ćemo uživati u sunčanijim intervalima. Tokom dana će biti umereno topl, oko 25 stepeni i onda nam pre svim prognozama sledi novi toplotni talas – rekao je Đorđe Đurić.

BONUS VIDEO:

POTOP NA NOVOM BEOGRADU: Automobili doslovno plivaju bulevarima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba