Najbolji sportski sadržaji na Hipernet TV

Promo

09. 08. 2022. u 16:38

Ovog leta, Hipernet TV vam donosi najbolji sportski sadržaj u vrhunskom kvalitetu slike. Od sada, Hipernet korisnici mogu da prate jedno od najatraktivnijih fudbalskih takmičenja Premijer ligu, kao i ostale najrelevantnije sportske sadržaje dostupne putem Arena Sport i Eurosport kanala. Sa izuzetnom ponudom, Hipernet TV je idealan centar kućne zabave za celu porodicu.

Најбољи спортски садржаји на Хипернет ТВ

Foto: Promo

Svi Arena Sport kanali su deo svakog Hipernet paketa koji uključuje TV. Pored Premijer lige, na Arena Sport u okviru Hipernet TV moći ćete da gledate i ostala najbolja fudbalska takmičenja uključujući i Seriju A, La Ligu, Ligu 1, Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i Super Ligu Srbije. Pored toga, na Arena Sport kanalima biće dostupna najbolja košarkaška takmičenja, poput NBA i ABA lige, dok je Eurosport poznat kao dom za biciklizam, vrhunski tenis, zimske sportove i Olimpijske igre.

Foto: Promo

"Hipernet TV nudi sve sportske sadržaje na jednom mestu, odlično organizovane po sportovima, takmičenjima i ligama. Hipernet TV je i idealan spoj sa Hipernet brzim optičkim internetom. Pored toga, nudimo Hipernet TV kao poseban servis, koji se može gledati odvojeno, bez obzira na to gde se nalazite u Srbiji. Jedini preduslov je da korisnik ima Internet konekciju, bez obzira na tehnologiju i operatora koji je pruža. Na taj način, u okviru Hipernet ponude, moguće je izabrati kombinaciju optičkog interneta i digitalne televizije, ali i samo jednu od ovih usluga pojedinačno", rekao Nenad Hasura, direktor fiksnih i digitalnih usluga u Yettelu.

Yettel je među vodećim mobilnim operatorima u Srbiji, a kao provajder kućnog interneta, televizije i fiksne telefonije, isključivo koristi optičku mrežu, koja garantuje izvanrednu brzinu interneta i kvalitet servisa gde god da su dostupni. Sa najrelevantnijom ponudom TV kanala, Hipernet TV je savršen izbor za kućnu zabavu čitave porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)