CRNI OBLACI SE SELE NA SEVER: Meteorolozi izdali hitno upozorenje - narednih sat i po na udaru nevremena ovi delovi Srbije

Novosti onlajn

27. 09. 2022. u 20:45

OBLAČNOST koja na području Zapadnobačkog okruga uslovljava jake pljuskove s grmljavinom i jakim vetrom, u naredna dva sata premeštaće se preko ostalih delova Bačke ka severnom i srednjem Banatu.

ЦРНИ ОБЛАЦИ СЕ СЕЛЕ НА СЕВЕР: Метеоролози издали хитно упозорење - наредних сат и по на удару невремена ови делови Србије

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Ovo stoji u najnovijem hitnom upozorenju Republičkog-hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Podsetimo, jako nevreme pogodilo je ovog poslepodneva Srbiju i Beograd, a pojedine ulice bile su poplavljene. Takođe, jak vetar obarao je drveće i čupao ga iz korena, a nepogode praćene gradom pogodile su i ostale delove zemlje - Vojvodinu, centralnu i zapadnu Srbiju, a ni istok nije ostao pošteđen.

Ribolovac (41) zadobio je danas opekotine prvog i drugog stepena kada ga je udario grom na Dunavu kod Kladova. Grom je udario i u beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zbog čega su kasnili letovi i stvorene velike gužve.

Trenutno je najhladnije na Kopaoniku gde je izmereno svega šest stepeni, a najtoplije u Vranju sa 19. U Beogradu je, prema poslednjim merenjima RHMZ-a, 16 stepeni Celzijusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista