TERETNA VOZILA ČEKAJU PO DVA SATA NA BATROVCIMA DA IZAĐU IZ ZEMLJE: Putnički terminali bez gužvi

Tanjug

08. 12. 2022. u 18:36

PREMA informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17: 15 časova na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

ТЕРЕТНА ВОЗИЛА ЧЕКАЈУ ПО ДВА САТА НА БАТРОВЦИМА ДА ИЗАЂУ ИЗ ЗЕМЉЕ: Путнички терминали без гужви

Foto: Avaz

Na teretnim terminalima vozila čekaju prilikom izlaska iz zemlje i to na Horgošu 90 minuta, na Batrovcima 120, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako ukazuje na radove koji traju do sutra na deonici petlja Predejane - petlja Vladičin Han, ispred tunela Manajle, u smeru ka Vladičinom Hanu, a zbog kojih se saobraćaj odvija samo preticajnom trakom Produžavaju se do 10. decembra radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate, u zoni petlje Ražanj, u smeru Niš- Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, neposredno pre petlje Ražanj, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, u smeru Beograd - Niš, između službenih prolaza. Isključenje iz smera Niša ka petlji Ražanj omogućeno je na novootvorenom službenom prolazu.

Za saobraćaj je zatvoren jedan krak petlje Ražanj - uključenje iz smera Ražnja ka Beogradu, zbog radova na sanaciji potpornih zidova i asfalterskih radova u zoni petlje Ražanj. Vozila iz smera Ražnja preusmeravaju se na alternativni putni pravac - državni put broj 158, preko koga je moguće naknadno uključenje na auto-put na petlji Pojate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri