TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!

Promo

01. 02. 2023. u 13:30

UPISIVANjE mališana u vrtić predstavlja veliku prekretnicu u životu svake porodice. Nakon što donesu odluku da je pravo vreme za ovaj korak, roditelji se često suočavaju sa još mnogo novih dilema u odabiru predškolske ustanove koju će njihovi najdraži pohađati.

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!

Foto: Promo

Međutim, to ne mora uvek da bude „jednačina sa više nepoznatih“ i zato bi prilikom odabira vrtića trebalo da razmotrite nekoliko veoma važnih faktora.

Savremeni uslovi boravka i puno zelenila

Uslovi boravka u samom vrtiću su ono što većina majki i očeva najpre proverava i oni zaista jesu važni kako bi dete odrastalo na pravi način. Roditelje koji prednost daju državnom obrazovnom sistemu obradovaće vest da će u blizini rekonstruisanog Savskog trga biti otvoren najmoderniji državni vrtić sa sadržajima koje će deca obožavati. U potpuno novom objektu površine od oko 800 kvadratnih metara, osim opremljenih soba za ugodan dnevni boravak, nalaziće se i najsavremenija multifunkcionalna sala za druženja i predstave, a sve prostorije dizajnirane su kao posebne „kućice“ koje su hodnikom povezane u kružnu, atraktivnu formu. Svaka „kućica“ imaće specifičan karakter i oblik koji će stvarati prijatan i miran ambijent prilagođen deci.

Foto: Promo

Mališani uzrasta od 3 do 6 godina posebno će se obradovati prostranom dvorištu od gotovo 1.400 kvadratnih metara, koje je zamišljeno kao veliko dečije igralište. Osim uobičajenih rekvizita i opreme, kao što su ljuljaške, tobogani, klackalice, kula za penjanje i pesak, ono će sadržati čak i posebno osmišljeno brdašce za igru, kao i zonu sa različitim taktilnim površinama koje pomažu u razvoju dece. Dvorište, prema kojem će biti orijentisane sve prostorije vrtića, biće u potpunosti oivičeno zelenilom i drvećem sa svih slobodnih strana, što će doprineti odličnoj, prirodnoj zaštiti i izolaciji od spoljašnje buke.

Blizina porodičnog doma

Zamislite sledeću situaciju: krenuli ste ujutru na posao, uzimate mališana za ruku, izlazite iz zgrade i za samo jedan minut ga već prepuštate vaspitačici na čuvanje. Nakon svega dodatnih 60 sekundi laganog hoda stižete do metro stanice na kojoj se ukrštaju dve linije podzemne železnice i već ste na pola puta do kancelarije. Ne morate da sedate u auto kako biste dete odvezli u vrtić, a ne morate ni da pređete pola grada kako biste ga pokupili po povratku s posla, već ga raširenih ruku, bezbrižno i oslobođeni stresa zbog saobraćajnih gužvi, dočekujete praktično nadomak stana.

Da, to će uskoro biti moguće i u Beogradu! BW Thalia, 34. stambena zgrada Beograda na vodi, pored izuzetnih sadržaja u okolini, nudi sadržaje osmišljene imajući na umu potrebe savremene porodice. Ljubazno osoblje na recepciji u prostranom lobiju tu je da umesto vas odradi one sitne stvari koje vam oduzimaju vreme – da pozove taksi, rezerviše avionsku kartu ili zakaže pregled kod doktora. Ako niste kod kuće kad se deca vraćaju iz škole, ne brinite – osoblje će sačekati vaše mališane i predati im ključ stana. Pored podzemne garaže za mamu i tatu, sad i bebe imaju svoj parking, jer se u prizemlju nalazi prostor za odlaganje dečijih kolica. Na stanici za kućne ljubimce pored ulaza moći ćete da očistite šapice svojih krznenih članova porodice posle šetnje. Najsavremeniji sportski centar BW Apollo, sa bazenom, teretanom, spa centrom i programima za decu je na samo par koraka od zgrade, a za rekreaciju na otvorenom tu je Savski park, sa 700 metara dugačkom džoging stazom, multifunkcionalnim sportskim terenom i stolovima za stoni tenis.

Foto: Promo

 

Na korak do škole, muzeja i pozorišta

Kažu da proticanje vremena najbolje vidimo po deci – čini nam se da su juče tek krenuli u vrtić, a danas im već pakujemo knjige i pratimo ih u školu. Zato je važno da imamo dugoročan plan njihovog obrazovanja, koji ćemo uskladiti sa porodičnom dinamikom. BW Thalia nudi upravo ovakvu mogućnost – na samo dva minuta hoda nalaze se i moderan vrtić i najsavremenija dvojezična državna škola sa bazenom i sportskim terenima. Prva prijateljstva, sklopljena u obdaništu, tako će moći da se nastave i u školskim klupama, a neka od njih sigurno će potrajati ceo život.

Lokacija u zaleđu Savskog trga, gde će se BW Thalia nalaziti, prepuna je kulturno-obrazovnih sadržaja namenjenih prevashodno najmlađima. Nakon temeljne rekonstrukcije, zgradi Stare pošte, remek-delu velikog srpskog arhitekte Momira Korunovića, biće vraćena originalna dekorativna predratna fasada. Upravo ta zgrada će postati novi dom pozorišta „Boško Buha“, interaktivnog dečijeg muzeja, kao i biblioteke. Nakon što sa svojim mališanom odgledate neku zanimljivu dečiju predstavu ili ga povedete u obilazak muzeja u kojem će kroz igru ovladavati osnovama različitih nauka, na poslednjem spratu će vas čekati restoran i kafić u kojima možete da predahnete uz osvežavajući napitak ili ručak.

Foto: Promo

Obezbedite porodični mir i spokojno detinjstvo svojim mališanima, kao i obilje kvalitetnog vremena za celu porodicu – registrujte se na belgradewaterfront.com, zakažite termin kod prodajnog savetnika i 3. februara posetite prodajni dan u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, kada vas očekuje najveći izbor stanova u BW Thalia.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024