MONSTRUMIMA NAJTEŽE MOGUĆE KAZNE: Vučić o počiniocima zločina kod Mladenovca i u OŠ "Vladislav Ribnikar" - Mora da postoji pravda

Novosti online

23. 05. 2023. u 20:55

GOVOREĆI o poseti porodicama nastradalih u Duboni i Malom Orašju, predsednik Aleksandar Vučić je naglasio da će da se bori da počinioci zločina kod Mladenovca i u OŠ „Vladislav Robnikar“ dobiju maksimalne kazne.

МОНСТРУМИМА НАЈТЕЖЕ МОГУЋЕ КАЗНЕ: Вучић о починиоцима злочина код Младеновца и у ОШ Владислав Рибникар - Мора да постоји правда

FOTO: Novosti

- Obećao sam ljudima da ću kao građanin Srbije, ali i kao predsednik, za onog ko je to učinio, za onog ko ga je naoružao, i za one u porodici koji su to pomagali, tražiti najteže moguće kazne. Ja ću se politički boriti u Evropi i u svetu, jer za ovo što je učinjeno u Beogradu, Malom Orašju i Duboni ne postoji druga kazna. Ne možete da ubijete monstruma makar on imao 13, 14 godina. Onaj ko je to počinio mora da dobije najteže moguće kazne - rekao je Vučić.

Naglasio je da će insistirati da presude budu maksimalne.

- Lepo dobije 20 godina, on posle 15 izađe i sa 36 godina živi normalno, ceo život, a ugasio 10 kuća, šta očekujete da ljudi traže? Šta me briga za udruženja, društva, mora da postoji pravda. Šta, treba da izađe i opet počini to? - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (284)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije