CARNEX OSVOJIO VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA KVALITET PROIZVODA: Carnex-u ukupno 35 nagrada na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Promo

26. 05. 2022. u 12:18

INDUSTRIJA mesa Carnex osvojila je Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda, 12 Velikih zlatnih medalja, 22 zlatne medalje, a čak 9 proizvoda je ponelo titulu Šampiona grupe proizvoda

CARNEX ОСВОЈИО ВЕЛИКИ ШАМПИОНСКИ ПЕХАР ЗА КВАЛИТЕТ ПРОИЗВОДА: Carnex-у укупно 35 награда на Пољопривредном сајму у Новом Саду

Foto: Dragan Gojić

+ Ponosni smo na nagrade i visoke ocene kvaliteta, jer medalje na Poljoprivrednom sajmu, kao najvećoj stručnoj manifestaciji u regionu, dokazuju da su naši proizvodi tradicionalno visokokvalitetni, ali i da potrošači imaju ogromno poverenje u nas. Nagrade su potvrda da ispunjavamo naš cilj, da poštujemo i čuvamo tradiciju, ali i da idemo uvek u korak sa potrebama potrošača. Posebno nam je drago da je naša Jetrena pašteta i ove godine osvojila Veliku zlatnu medalju i ponela titulu Šampiona kvaliteta cele grupe pašteta, i tako još jednom pokazala da je neprikosnoveni lider u svojoj kategoriji. Carnex Jetrena pašteta je najbolji primer istinskog poverenja potrošača u brend, koji je uspeo da ostane autentičan više od 60 godina i da neguje originalan Carnex ukus i kvalitet, koji potrošači poštuju. Ove godine smo Carnex paštetama dodali i živinske paštete, koje, uz jetrenu i riblje, sada čine kategoriju kompletnom, i to u novom izdanju - izjavila je Tamara Penjić, izvršna direktorka Industrije mesa Carnex-a, tokom uručivanja nagrada u Novom Sadu. U razvoj poslovanja Industrije mesa, MK Group, u okviru koje posluje kompanija Carnex, do sada je uložila 85 miliona evra.

Osim Jetrene paštete, Velikom zlatnom medaljom nagrađeni su Riblja pašteta sa povrćem, Ćureća pašteta, Hummus, Mesni narezak, Grašak sa svinjskim mesom, Pasulj sa slaninom, Delikates viršla, Mini stišnjena šunka u omotu, Domaća mesnata slanina, Alpska, Rustik i Vrbaška kobasica.

Titulu Šampion kvaliteta grupe proizvoda ponelo je devet Carnex-ovih proizvoda: Jetrena pašteta, u grupi jetrene kobasice i paštete; Hummus, u grupi veganski proizvodi; Mesni narezak, konzerve od usitnjenog mesa; Pasulj sa slaninom, u grupi gotovih jela; Delikates viršla, u grupi fino usitnjene barene kobasice; Mini stišnjena šunka u omotu, u grupi konzerve od mesa u komadima; Domaća mesnata slanina, u grupi slanine; Alpska, u grupi grubo usitnjene barene kobasice i Rustik, u grupi fermentisane suve kobasice užeg dijametra.

Zlatnu medalju osvojila su još 22 Carnex-ova proizvoda, među kojima su i Smazalica pileća pašteta, Pileća pašteta i Pašteta sa šunkom; zatim poznata Domaća sarma, Goveđi gulaš i Svinjski paprikaš i još 15 Carnex-ovih proizvoda koji su godinama omiljeni potrošačima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)