Odaberite idealan garderober za vašu spavaću sobu

Promo

18. 03. 2022. u 11:44

AMBIJENT spavaće sobe je nezamisliv bez udobnog kreveta, a ono što nam je pored njega izuzetno važno je i garderober po meri naših potreba.

Одаберите идеалан гардеробер за вашу спаваћу собу

Foto: Promo

Pri odabiru garderobera, uzmite u obzir vrstu i količinu stvari koje biste odlagali u njemu, kao i slobodan prostor koji imate na raspolaganju za njegovo pozicioniranje u enterijeru. U zavisnosti od prostornih performansi odlučićete se za garderober ili ormar, a sam konkretan izbor je olakšan time što postoji veliki broj modela različitih po funkcionalnosti.

Organizacija unutrašnjosti garderobera i ormara je izuzetno važna. Garderobna šipka za vešalice sjajna je za bolju preglednost, a ne može se zanemariti ni značaj vertikalnih polica, jer se zahvaljujući njima dobija mogućnost organizacije na višem nivou. Odlaganje sezonske garderobe na niže police i vansezonske na više, samo je jedna od mogućnosti, a dobar način za organizaciju je i korišćenje kutija za odlaganje sitnijih komada garderobe, koje bi se dimenzionalno uklopile u vaš garderober.

Foto: Promo

Ukoliko tragate za modernim dizajnerskim rešenjem, garderober GALICIA 220 u opak belom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, pravi je izbor. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Takođe, poseduje mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

Uz garderober, praktičan komad nameštaja za spavaću sobu je i komoda. Komoda DUERO 3K2F poseduje dva bočna zatvorena krila sa po tri vertikalne police, kao i centralno pozicioniran segment sa dve fioke i zatvorenom policom, pa se u nju mogu smestiti mnoge dodatne stvari koje možda ne mogu stati u garderober.

Foto: Promo

Ako je vaš izbor ormar, koji za razliku od kliznih garderobera ima klasičan mehanizam otvaranja, predlog je ormar LEON 4K2FO u toplom dekoru artisan hrasta. Ormar LEON 4K2FO je veoma funkcionalan, poseduje garderobnu šipku sa leve strane, kao i dvokrilno zatvorene police, jednu otvorenu policu i dve prostrane fioke sa desne strane. Ogledalo na središnjem delu ormara estetski će oplemeniti i vizuelno povećati ambijent u kome se nalazi.

Odličan dekorativni detalj uz ovaj ormar je pleteni tabure u neutralnoj boji, koji uz estetski momenat pruža i potrebnu udobnost.

Ljubiteljima industrijskog stila dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju garderober SIERRA 180 OG u grafit sivom dekoru, koji je veoma praktičan i predstavlja model garderobera savremenog dizajna. Njegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama, kao i segmenta sa garderobnom šipkom. Ogledalo na jednim garderobnim kliznim vratima, pored toga što je funkcionalno, umnogome doprinosi i estetici čitavog ambijenta spavaće sobe.

Foto: Promo

Mogućnost ugradnje dodatne rasvete je možda jedan od aspekata garderobera koji se najviše zanemaruju, a o čemu bi bilo dobro dodatno razmisliti. Pravilno osvetljenje može biti od pomoći kada je u pitanju organizovanje prostora, ali će i izuzetno istaći estetiku garderobera i uticati na atmosferu ambijenta spavaće sobe.

Komoda DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru odličan je dodatak ambijentu, a s obzirom na to da ima pet prostranih fioka veoma je praktična i obezbeđuje dovoljno prostora za stvari koje su vam uvek potrebne pri ruci.

Neka odabir savršenog garderobera ili ormara za vaš dom bude rezultat dobrog planiranja zasnovanog na vašim potrebama, a njegova estetika je svakako stvar vašeg ukusa, ali i stila koji želite da istaknete u enterijeru spavaće sobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)