Nova doza uživanja

Promo

21. 07. 2022. u 13:24

IDEALNO rešenje za letnji period je preuređenje doma, koje uvek možete početi sa velikim pospremanjem životnog prostora, bojenjem zidova, dodavanjem biljaka i dekorativnih detalja.

Нова доза уживања

FOTO: Promo

Ukoliko ste u mogućnosti, odabir novog nameštaja, ili bar nekog novog komada, može mnogo doprineti prijatnijoj energiji u prostoru i lepšem izgledu ambijenata u kojima provodite vreme sa najmilijima. Letnju energiju i estetiku enterijera možete postići letnjim bojama i korišćenjem prirodnih, laganih materijala.

Preuređenje možete započeti sređivanjem zidova, a ukoliko želite da postignete zadivljijući efekat, akcentni zid obojite u citrus narandžastu ili egzotičnu žutu. Ukoliko ste više za pastelnije nijanse, predlažemo popularnu “nijansu morske soli”, koja predstavlja spoj svetlo sive i zelene, a savršeno se uklapa uz elemente za dnevnu sobu iz sistema elemenata MOLISE. Hladna svetlo zelena naglašava drvo dekor nameštaja, a odlično reflektuje i sunčane zrake koji dopiru u prostoriju.

FOTO: Promo

Centralni deo sobe može biti TV polica MOLISE, uz koju će se odlično uklopiti vitrina MOLISE 2K VS2, kao i zidna polica MOLISE ZP na koju možete poređati razne dekorativne sitnice.

Od nežnih pastelnih tonova, pa sve do pune boje – roze je definitivno boja ove letnje sezone. Takođe, odlična je za postizanje umirujuće, romantične atmosfere. Savršeno osveženje za ambijent mogu biti ukrasni jastučići, stolnjaci, tepisi i slični komadi.

Roze boju možete primeniti na uređenju trpezarije, čime biste u ambijentu stvorili jaku, a opet ženstvenu atmosferu. Romantični ambijent možete upotpuniti roze trpezarijskim stolicama G603 sa dizajnom koji kombinuje štof i drvenu konstrukciju. Traka za trpezarijski sto u cvetnom dezenu mali je detalj koji će napraviti veliku promenu u izgledu ambijenta, a na ležaju u dnevnoj sobi možete dodati jastučnicu u istom dezenu. Vaza sa cvećem na stolu pravi je letnji detalj kojim ćete dodatno ukrasiti prostor.

FOTO: Promo

U letnjem periodu terasa je nezaobilazna, pa se trudite da je uredite tako da u njoj istinski uživate. Uložite u dobar baštenski nameštaj, ali učinite to pametno, kupovinom nameštaja koji lako možete koristiti u svom domu i onda kada leto prođe.

Dizajneri enterijera Forma Ideale kao sjajno rešenje predlažu baštensku stolicu SUNRISE, koju možete lako premestiti kada poželite promenu, a kada temperature budu niže biće odličan dodatak za sedenje u nekoj drugoj prostoriji u domu. Cveće i zelenilo su uvek poželjni na terasi, a uživanju u ambijentu će doprineti i mirisne sveće. Mirisi mogu potpuno da transformišu prostor, pa se fokusirajte na sezonske mirise poput citrusa, lavande i sl.

Trudite se da vam leto protekne u odmaranju, uživanju i lakoći, a nema boljeg mesta za to od sopstvenog doma. Uredite sve da bude po vašoj meri, osvežite prostor dekorativnim letnjim detaljima i uživanje je zagarantovano!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)