UHAPŠEN RUMUN ZBOG KOJEG JE NA KOPAONIKU TEŽE POVREĐENA NIŠLIJKA: Zadržan na granici, pred tužilaštvom u Brusu priznao krivično delo

S.BABOVIĆ

02. 02. 2023. u 19:55

RUMUNSKI državljanin uhapšen je na graničnom prelazu nakon što je izazvao nesreću na skijalištu na Kopaoniku 30. januara, kada je teže povređena Nišlijka Marina Stojadinović, saznaju „Novosti“.

УХАПШЕН РУМУН ЗБОГ КОЈЕГ ЈЕ НА КОПАОНИКУ ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕНА НИШЛИЈКА: Задржан на граници, пред тужилаштвом у Брусу признао кривично дело

Foto:privatna arhiva

- Osumnjičeni je danas priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Brusu,gde je priznao krivično delo, koje je okvalifikovano kao teško delo protiv opšte sigurnosti iz nehata -napominje izvor „Novosti“. 

Identifikovan je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera na skijalištu i slučaj je uvrzo vrlo brzo rasvetljen i procesuiran. Nišlijka je zadobila teži prelom ruke kada je na nju naleteo na skijama sa druge staze.

Marina Stojadinović je u međuvremenu operisana u UKC Niš i otpuštena na kućno lečenje. Njen suprug Predrag,ispričao je novinarima u Nišu da su na zimovanju doživeli horor, kao i da se osumnjičeni nakon incidenta udaljio sa mesta nesreće. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNO PONAŠANJE DRAGIJEVIĆA I JANKOVIĆA: Osumnjičeni za Dankino ubistvo se u pritvoru šale i smeju