STAO DA POMOGNE I POGINUO: U blizini Smedereva nastradao bivši padobranac Dimitrije Đorđević (41)

J. I.

23. 05. 2022. u 19:36

DIMITRIJE Đorđević (41), penzionisani pripadnik 63. padobranske brigade Vojske Srbije, poginuo je u stravičnoj nesreći na svom motociklu kod mesta Ralja u blizini Smedereva. Nesreća se dogodila nakon što se Dimitrije zaustavio videvši da neki ljudi imaju problema na putu i ponudio im pomoć.

СТАО ДА ПОМОГНЕ И ПОГИНУО: У близини Смедерева настрадао бивши падобранац Димитрије Ђорђевић (41)

Ilustracija Shutterstock

- Zaustavio se da pomogne ljudima, ali se ispostavilo da pomoć nije potrebna, jer niko nije povređen. Kada je krenuo, napravio je polukružno kretanje na putu, ne obrativši pažnju da iz suprotnog pravca dolazi automobil - potvrdila je, za "Novosti", osnovni javni tužilac iz Smedereva Marija Galjak Nikolić.

Najpre su mu pomoć pružili lekari Hitne pomoći smederevske Bolnice, ali kada su videli u kako je lošem stanju pokušali su da ga transportuju do Urgentnog centra u Beogradu, ali je on preminuo na putu do ove zdravstvene ustanove. Smrt je najverovatnije nastupila usled unutrašnjeg krvarenja.

Kako su nam ispričali svedoci, udarac ga je odbacio više od trideset metara. Oni kažu da je, iako teško povređem, neko vreme još bio svestan i da je čak pozvao suprugu da joj kaže šta se dogodilo, ali mu je iznenada pozlilo. Uviđaj na mestu nesreće obavilo je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Smrt mladog Dimitrija potresla je sve koji su ga poznavali, a njegovi prijatelji su se sa njim oprostili na društvenim mrežama uz poruku "Plavo ti nebo, brate moj".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)