DVOJE VOZILO NEDOZVOLJENOM BRZINOM: Beograđanin kroz Čelarevo 142 a meštanka Bačke Palanke 148 kilometara na sat

Lj.P.

08. 12. 2022. u 14:19

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, 7. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 577 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ДВОЈЕ ВОЗИЛО НЕДОЗВОЉЕНОМ БРЗИНОМ: Београђанин кроз Челарево 142 а мештанка Бачке Паланке 148 километара на сат

FOTO:MUP

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 27 vozača i četiri vozila, a zadržano je pet vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog poonavljanja ili nastavljanja prekršaja, a dvoje vozača zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju tereti se vozač iz Beograda, koji je, u Čelarevu, vozio automobil nedozvoljenom brzinom od 142 kilometra na sat i preticao preko neisprekidane linije, koristeći traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Zbog nasilničke vožnje zadržana je  i meštanka Bačke Palanke jer je vozila automobil brzinom od 148 kilometara na sat. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam  saobraćajnih nesreća, u kojima niko nije povređen. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)