FOTOGRAFIJE ORUŽANOG NAPADA U LEPOSAVIĆU: Pljačkaši iz vozila neuobičajene žute boje izašli sa fantomkama na glavi (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2022. u 15:22

ISPRED zgrade NBS u Leposaviću nepoznata lica pokušala su danas oko 11.30 časova da izvrše oružanu pljačku novca koji se transportuje za potrebe domaćih banaka na Kosovu i Metohiji, saopštila je Narodna banka Srbije.

ФОТОГРАФИЈЕ ОРУЖАНОГ НАПАДА У ЛЕПОСАВИЋУ: Пљачкаши из возила неуобичајене жуте боје изашли са фантомкама на глави (ФОТО)

Foto: NBS

Kako "Novosti" saznaju, pljačkaši su iz sanitetskog vozila neuobičajene žute boje izašli sa fantomkama na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo sa novcem.

- U trenutku iznošenja novca iz transportnog vozila na šaltersko mesto NBS više napadača zapucalo je na radnike obezbeđenja firme „Henderson“, koji su obezbeđivali vozilo kojim je dopremljen novac. Radnici obezbeđenja „Hendersona“, koji obezbeđuje transport novca na području Kosova i Metohije, uzvratili su vatru, i u toj razmeni jedan od radnika zadobio je lakše povrede, posle čega je zdravstveno zbrinut. Napadači su se posle neuspelog pokušaja pljačke razbežali - naveli su u NBS.

Iako su pucali na radnike obezbeđenja, oni su im uzvratili i sprečili ih u nameri da opljačkaju vozilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan radnik obezbeđenja je lakše povređen, a za napadačima se i dalje traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a