KO ZNA VIŠE O NAŠOJ ZEMLJI? Pevači, glumci i sportisti u kvizu "Ja volim Srbiju"

M. J. M.

23. 01. 2022. u 14:01

I OVE nedelje, sjajna ekipa poznatih takmičara otkriva nam zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji, u novom izdanju popularnog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" (RTS 1, 21.00).

КО ЗНА ВИШЕ О НАШОЈ ЗЕМЉИ? Певачи,  глумци и спортисти у квизу Ја волим Србију

Dragana Kosjerina, Foto RTS

U ekipi "plavih", koju predvodi jedan od naših najpopularnijih muzičara dr Nele Karajlić, našli su se naša proslavljena umetnica i nekrunisana kraljica vlaške pesme Izvorinka Milošević i Suzana Branković, nekadašnja članica grupe "Bjuti kvins", koja je svojim božanstvenim glasom oživela lik Silvane Armenulić u filmu "Toma". Treća takmičarka je poznato TV lice, voditeljka Dnevnika RTS-a Vesna Radosavljević.

Naš poznati glumac Nenad Okanović, na čelu je crvenog tima, u kojem se nadmeću glumci i voditelji, Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović. Peđa je zapaženu ulogu ostvario učešćem u zabavnom muzičko-igranom programu "Čađava mehana" na televiziji Hepi.

Takođe, svojim glasom je udahnuo život mnogim crtanim junacima, među kojima su Kung Fu Panda, Kasper, Petar Pan, Avatar i Nindža kornjače. Treći takmičar iz Okanovićeve ekipe je bivši košarkaš Vladimir Kuzmanović.

Ovih šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima, pokušaće tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o našoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci, a sve to, uz svesrdnu podršku kapitena i publike. Specijalni gost u muzičkoj rundi je Karlos Franko iz Meksika, voditeljka kviza je šarmantna Dragana Kosjerina, a reditelj Darko Kamarit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)