DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. MAJ: Vaga ima višak energije, kojom ugrožava okolinu; pasivnost Device može da preraste u agresijuds

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

18. 05. 2022. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 19. МАЈ: Вага има вишак енергије, којом угрожава околину; пасивност Девице може да прерасте у агресијудс

Foto Shutterstock

Ovan

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Bik

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni samosažaljenju, pa iste ljude okupljate i oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.

Blizanci

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

Rak

U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga sledi razlaz.

Lav

Nešto važno na čemu ste radili poprima novu novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

Devica

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju.

Vaga

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

Škorpija

Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.

Strelac

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.

Jarac

U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Vodolija

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna.

Ribe

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koje navike vam mogu skratiti, a koje produžiti životni vek