DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 4. JUN: Ovna očekuje nepovoljan dan, Rak bi trebalo da se opusti, Strelac pod pritiskom partnera

Astrolog Suzana Ban 064/1366885 www.astrosvastara.com

03. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 4. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 4. ЈУН: Овна очекује неповољан дан, Рак би требало да се опусти, Стрелац под притиском партнера

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite na kratko jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

 

Bik

Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici.

Blizanci

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Rak

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

 

Lav

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Devica

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

Vaga

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

Škorpija

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sve sami.

 

Strelac

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Jarac

Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite ovo, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

Vodolija

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

 

Ribe

Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, za sad, držite daleko od očiju javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije