MILANOVIĆ O PREPRAVLJANJU OCENA NJEGOVOM SINU: Mama je mama, a ja to ne bih uradio

NAKON što su hrvatski mediji objavili da je sinu Zorana Milanovića, nakon što je njegova supruga Sanja uputila mejl školi, četvorka iz matematike pretvorena u peticu, oglasio se i sam predsednik.

МИЛАНОВИЋ О ПРЕПРАВЉАЊУ ОЦЕНА ЊЕГОВОМ СИНУ: Мама је мама, а ја то не бих урадио

Foto: EPA/ Georgi Licovski

- Fućkaš ti sve petice, kog boli uvo za to. Ja čak sina i zezam zbog toga. Moj sin je čak stipendist grada Zagreba. Zašto je Sanja imala potrebu isterivati pravdu na transparentan način to je njena stvar, ali i moja - rekao je Milanović.

Inače, predsednikova supruga, ugledna lekarka dr Sanja Musić Milanović napisala je mejl školi u kojem iznosi argumente da je nastava matematike bila površno vođena, da je nastavnica često izostajala i na testovima davala gradivo koje nije prošla sa učenicima.

Iako su ocene bile zaključene, a Milanovićev sin je dobio četvorku, nakon mejla predsednikove supruge mu je povišena u peticu.

- Za mene je to odrasli klipan niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par meseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali mama je mama i pozivam sve roditelje da to naprave. Ovde se radi o jednom predmetu u kojem su ocene podignute, kako to uvek bude na kraju godine, iz trojki u četvorke. Ocene su podignute za šestero učenika. U svim razredima je podignuto 150 do 200 ocena, ali mi smo meta. Naš mali je trebao ići u privatnu školu, to je jedini način da se zaštitiš od takvog ološa - rekao je Milanović.

BONUS VIDEO: Skandal u Novom Pazaru! Učiteljica đacima puštala himnu Sandžaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)