BRUKA HRVATSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE: Pejzaž Norveške - šumu kod Osla, koriste kao svoj da privuku strance (VIDEO)

Tanjug

06. 10. 2022. u 23:26

HRVATSKA turistička zajednica (HTZ) je povodom meseca turizma objavila promotivni spot u kojem su umesto hrvatski pejzaži Norvevške, a Kristijan Stančić, direktor ove zajednice kaže da ne treba oko toga praviti buku.

БРУКА ХРВАТСКЕ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: Пејзаж Норвешке - шуму код Осла, користе као свој да привуку странце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/ Croatia Full Of life

On je za zagrebačku N1 tv. komentarisao reklamni video o prirodnim lepotama Hrvatske, u kojem su objavljeni prizori iz Norveške, a koji je izazvao veliku buru na društvenim mrežama.

- Video sam informacije na portalu, dao sam nalog i zadatak svojim saradnicima da ispitaju o čemu se radi jer smo svi trenutno okupirani Danima hrvatskog turizma, a kad dobijemo odgovor od agencije koja je radila promotivne spotove za Hrvatsku turističku zajednicu, objavit ćemo ga - rekao je.

Misli da ne treba praviti buku ako se, kako kaže, potkrala greška.

- Najvažnije su uspešne brojke ove turističke sezone - rekao je Stančić.

Promotivni video objavljen je pre devet dana i traje pola minuta a, u 26. sekundi prikazana je vožnja vozom kroz šumu koja se, sudeći po videu objavljenom na servisu Shutterstock, nalazi u Oslu.

 

BONUS VIDEO - KAKO JE ASANŽ POKRENUO LAVINU: Pre 15 godina nastao je Vikiliks

(Index)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)