PREMINUO SIN POZNATOG GLUMCA: Hadson Madsen, sin Majkla Madsena, pronađen mrtav

Novosti onlajn

25. 01. 2022. u 11:31

SIN proslavljenog glumca Majkla Madsena Hadson preminuo je u 27. godini.

ПРЕМИНУО СИН ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Хадсон Мадсен, син Мајкла Мадсена, пронађен мртав

foto: Printskrin / Youtube / Celebrity posters

Hadson Madsen pronađen je sa prostrelom ranom na Havajima, a lokalne vlasti nisu otkrile detalje nesreće, ali sumnja se na samoubistvo.

Portparol odeljenja za sudsku medicinu u Honoluluu rekao je: „Mogu da potvrdim da je Hadson Li Madsen (27) umro od prostrelne rane na glavu, i da postoje sumnje da je izvršio samoubistvo na ostrvu Oahu”.

Prema navodima na društvenim mrežama, Hadson Madsen je živeo u Vahiavi, na Havajima, sa suprugom Karli. Slike koje je Hadson objavljivao ukazuju na to da je služio u američkoj vojsci i da je neko vreme bio u Avganistanu.

Majkl Madsen je oženjen glumicom Deanom Madsen, sa kojom ima još dvoje dece Kalvina (25) i Luka (16).

Na filmu je Madsen prisutan od početka osamdesetih godina prošlog veka. Karijera mu se kretala od kultnih ostvarenja do bioskopskih hitova. Proslavile su ga uloge u filmovima Kventina Tarantina, Ridlija Skota, Majka Njuela - "Ulični psi", "Doni Brasko", "Kil Bil 2".

Glumac je nekoliko puta bio u našoj zemlji, a primio ga je i Ivica Dačić. U Beogradu je radio film "Srpski ožiljci" i otvorio Fest. Madsenu se tada izgubio prtljag, ali je iz Beograda otišao sa lepim uspomenama. Majkl Madsen ističe da je odrastao sa Srbima i da zbog toga voli Srbiju.

BONUS VIDEO:

UZ STIHOVE PESME "TAMO DALEKO": Sahranjen književnik Radovan Beli Marković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)