JUBILARNI NASTUP ZA 33. ROĐENDAN: Pank-rok bend "Ateist rep" koncertom u "Barutani" večeras obeležava svoj praznik

T. L.

20. 05. 2022. u 10:44

NOVOSADSKA pank-rok grupa "Ateist rep" danas će "oduvati" 33 svećice i rođendan benda obeležiti hiljaditim koncertom u prestoničkom klubu "Barutana", od 20 sati. Muzičari su najavili spektakularni nastup, a od publike "traže" samo jedno - da uživaju sa njima u noći značajnog jubileja.

ЈУБИЛАРНИ НАСТУП ЗА 33. РОЂЕНДАН: Панк-рок бенд Атеист реп концертом у Барутани вечерас обележава свој празник

Foto promo

- Hiljaditi koncert benda je nešto što nismo mogli ni da zamislimo da će nam se desiti kada smo počinjali. Pre samo dve godine kada je počela pandemija, nismo bili sigurni da li ćemo dogurati do te cifre, iako nam je falilo još samo malo do jubilarnog broja nastupa - kažu članovi grupe. - Međutim, pregurali smo kao ekipa sve nedaće u ovim olovno teškim vremenima i dočekali priliku da zajedno sa našim fanovima proslavimo ovaj nama, a verujemo i njima, veliki i dragoceni jubilej.

Pankeri iz Novog Sada dolaze u Beograd da se, kako kažu, slavljeničkim koncertom oduže svima koji su ih bodrili u prethodne 33 godine i bez kojih danas ne bi bili tu gde su. Nastup je njihov poklon publici koja ih je proslavila.

- Upravo zbog njih ovog puta sviraćemo set listu koja će biti izbor najznačajnijih pesama iz svih perioda postojanja benda, ali i tri potpuno nove stvari koje publika u Beogradu još nije imala priliku da čuje uživo. Što se nas tiče, možemo sportskim žargonom da najavimo da ćemo ostaviti srce na terenu. Hiljaditi koncert se dešava samo jednom u karijeri i potrudićemo se da svima ostane u najboljem sećanju - poručuju muzičari iz Srpske Atine.

"Ateisti" će premijerno izvesti dva nova singla "Novogodišnju noć" i "Pinokijevu baladu", ali publika može da računa i na sve ostale hitove poput "Vartburg limuzine", "II lige Zapada" i ostalih koji se "vrte" od 22. maja 1989. godine kada je bend osnovan.

Foto promo

SLAVLjENIČKI NASTUP I ANE POPOVIĆ

U NEDELjU od 20 sati, takođe u "Barutani", praznični nastup imaće i Ana Popović, čuvena bluz gitaristkinja i pevačica, koja će koncertom obeležiti dve decenije na sceni.

- Biće tu dosta fanka, bluza, roka i soul muzike. Oni koji vole gitare imaće priliku zaista da uživaju, ali na sceni će biti i duvači. U okviru evropske turneje u Beogradu promovišemo lajv album "Živimo za uživo" - poručuje Ana Popović pred koncert.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati