OSTALA SAM ZAGLAVLJENA U VODI: Karleuša se oglasila i opisala dramu zbog poplave - ćerku, tetku i mene su spasavali

Novosti online

06. 07. 2022. u 11:30

JELENA Karleuša se javno zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli sinoć da se izvuče, a otkrila je i gde je krenula usred poplave.

ОСТАЛА САМ ЗАГЛАВЉЕНА У ВОДИ: Карлеуша се огласила и описала драму због поплаве - ћерку, тетку и мене су спасавали

Foto: Printskrin

Među onima koji su se sinoć usred snažnog nevremena koje je zahvatilo Beograd našli na ulicama glavnog grada i preživeli dramu bila je i Jelena Karleuša, koja je objavila snimke i pokazala šta se njoj desilo, te poručila da joj je to bio najgori dan u životu.

Dan kasnije, kada je sabrala utiske, Jelena se oglasila na Instagramu i zahvalila svim dobrim ljudima koji su joj pomogli. 

Objasnila je da je sinoć pokušavala da dođe do tetke Danijele, koja je u automobilu bila s njenom ćerkom Nikom, a ostala zaglavljena u "jezeru", te je džipom uletela preduboko u vodu.

Zahvalila se građanima koji su joj muški i džentlmenski pomogli, kao i spasiocima i policiji za koje kaže da su "kao lavovi radili svoj posao".

- Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kada je stani-pani, ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spasene uz pomoć divnih ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem - napisala je Jelena.

- Pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasao svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega - dodala je na kraju objave.

Foto: Printskrin/ karleusastar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024