SANJA VUČIĆ ZAVRŠILA U PRIVATNOJ KLINICI: Lekaru hitno zatražila pomoć, evo o čemu je reč

Novosti onlajn

03. 06. 2023. u 20:05

SANjA VUČIĆ jako vodi računa o svom izgledu, ali naporni nastupi i zagušljivi prostori je uništavaju.

САЊА ВУЧИЋ ЗАВРШИЛА У ПРИВАТНОЈ КЛИНИЦИ: Лекару хитно затражила помоћ, ево о чему је реч

Foto: Novosti

Pevačica je nakon loših kritika da je bleda i naduta, odlučila da hitno ode u jednu kliniku i sredi umorno lice.

Foto: ATA images

Sanja je bila jako povređena kada je nekoliko puta pročitala loše kritike za svoj izgled. Obično se to dešavalo kada je uslikaju na aerodromu kada se vraća umorna i iscrpljena sa nastupa iz dijaspore. Zato je pevačica odlučila da se konsultuje sa doktorkom na jednoj privatnoj klinici i podvrgne se tretmanu za umorno lice.

Foto: Novosti

- Kafana je kriva za moje umorno lice, ali je zato doktorka tu koja će da ga odmori određenim tretmanima - napisala je pevačica na svom Instagramu, a onda i postavila deo snimka sa tretmana.

Poznato je da Sanja ima problem sa kilažom koja stalno varira, zbog štitne žlezde i lekova koje pije.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

NE POISTOVEĆUJEM SE SA SVOJIM PESMAMA Barbara Bobak u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena