VLAHOVIĆU JE GOL U DNK: Darko Kovačević govorio o Dušanu, evo gde mu savetuje da ode!

Novosti online

02. 11. 2021. u 14:08

LEGENDARNI napadač govorio je o učinku Dušana Vlahovića u dresu Fiorentine.

ВЛАХОВИЋУ ЈЕ ГОЛ У ДНК: Дарко Ковачевић говорио о Душану, ево где му саветује да оде!

Tanjug/AP

Srbija dugo nije bila optimističnija kada je reprezentativni fudbal u pitanju. Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić strah su i trepet za evropske golmane, a zbog njih drhte i Portugalci sa kojima ćemo odigrati meč koji će dodeliti vizu za put u Katar. 

O učinku napadača Viole govorio je za "Kurir"

- Dušan ima DNK za gol! S tim se rodiš! To imaš, ili nemaš. To ne može da se nauči. Lakoća kojom postiže golove pokazuje da je već sada vrhunski centarfor. Vidi se da je radio na sebi u proteklom periodu i da to i dalje čini. Stalno se usavršava. Centarfor ima trenutke u karijeri kada ga neće, kada ne daje golove, neki prazan hod... Ali kad ga krene, onda krene da sipa, što bi se reklo - priča za Kurir Darko Kovačević (47), čovek čija je karijera trajala 17 godina, od Proletera, Crvene zvezde, Šefild venzdeja, Sosijedada, Juventusa, Lacija i Olimpijakosa.

Ređaju se brojni evropski velikani u red za napadača ljubičastih. 

- Za Ducu je najbolje da ode u Španiju! Mislim da je to zemlja gde se igra napadački fudbal. Dokazao se u Italiji, treba mu novi izazov. Španska liga bi bilo prvenstvo za njega po meri, iako može da igra bez problema u Engleskoj. Treba dobro da razmisli, da vidi profil ekipe, da li mu odgovara, kakva će ga konkurecija tamo dočekati.... Njemu treba kontinuitet igara, da ne bi prošao kao Luka Jović. Evo vam primera, Haland je iz Salcburga otišao u Dortmund, a ne u Real ili Barsu, iako su ga tražili. Napravio je pravi potez. Za svakog napadača je najbitnije da pronađe dobru sredinu. Tu ne sme da se omaši. Ubeđen sam da Duca, ako ostane u Firenci do kraja sezone, može da dovede Fiorentinu do Lige šampiona!

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)